Du är inte ensam (3-12 år) i Haninge

Är du förälder till ett barn/ungdom mellan 3–12 år så är du välkommen att vara med under 6 tillfällen i vår och träffa andra i samma situation som dig och prata om diagnoser, samhällsstöd och hur är det att var förälder. Den här cirkeln vänder sig till föräldrar som vill veta mer om NPF i allmänhet. Eller har barn med fler diagnoser.

Det är Attention Haninge Tyresö som håller i detta i samverkan med Studieförbundet vuxenskolan, Haninge Kommun och Tyresö kommun.

Eftersom detta är en del av kommunernas föräldraskapsstöd så kan vi inte erbjuda medborgare från andra kommuner än Haninge och Tyresö att delta.

Attention Haninge Tyresö, Nynäsvägen 52, BV

Start: 2023-01-26 Torsdagar 18:00-20:15
Kursschema
26 januari
2 februari
9 februari
16 februari
2 mars
9 mars

Bra att veta
Vi skickar kallelse/faktura inför kursstarten via e-post. Anmälan

Vid sjukdom
Nu finns det inga Covid-restriktioner för kursverksamhet.
Vi bör även i fortsättningen hjälpas åt och ta ansvar för att förhindra nya smittspridningar genom att stanna hemma om du som deltagare har Covid/influensa-symptom.

Med utgångspunkt från nationell strategi för föräldraskapsstöd, skyddsfaktorer och behov av strukturerade föräldraskapsprogram för anhöriga till barn som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF), kommer denna kurs bli ett komplement till det kommunala föräldraskapsstöd som erbjuds i Haninge idag.